Partners

  1. Home
  2. Partners

Microsoft Cloud Solution Provider

Chi Computers is een Microsoft Cloud Solution Provider (CSP). Als Cloud Solution Provider adviseren wij bedrijven over de juiste licenties die noodzakelijk zijn om uw bedrijfsdoelstellingen te realiseren. CSP is een abonnementsvorm met een opzegtermijn van 3 maanden is en die wordt gebruikt voor public cloud diensten van Microsoft. Denk hierbij aan Office 365, Enterprise Mobility + Security, Microsoft Azure, Dynamics 365, Skype for Business en SharePoint.

Aanvullend leveren bijhorende ondersteuning als service partner om je te ontzorgen in het beheer van je Microsoft omgeving.

Microsoft cloud partner
  • Betaal per maand, op factuurbasis
  • Betaal enkel voor hetgeen dat je gebruikt
  • 99.9% uptime garantie

Microsoft Support: 0800-0202546

GnTel service partner

Chi Computers is partner met telecom provider gnTel, we leveren verschillende VoIP Telefonie oplossingen voor ondernemers. Zoals het bellen met je vaste telefoonnummers via je smartphone, vast bellen met lage belkosten of onbeperkt bellen voor een vast bedrag per maand.

Aanvullend leveren bijhorende ondersteuning als service partner om je te ontzorgen in het beheer van je telefonie omgeving.

Gntel voip telecom partner
  • Betaal per maand, met lage belkosten of onbeperkt bellen voor een vast bedrag.
  • Betaal enkel voor hetgeen dat je gebruikt
  • 99.9% uptime garantie

GnTel Support: 020 240 0000

Onze klanten vertellen

 

Prima ervaring, korte lijnen, snelle aktie met kwaliteit tegen een goede prijs

Onno

Financieel adviseur

Carlo is service oriented and delivering quality is his top priority

Margreet Beers

Finance Business Analyst

Carlo heeft een goed inzicht en inlevingsvermogen om problemen op te lossen. Het geeft me rust dat hij er is om me te helpen.

Menu