Partners

  1. Home
  2. Partners

Microsoft Cloud Solution Provider

Chi Computers is een Microsoft Cloud Solution Provider (CSP). Als Cloud Solution Provider adviseren wij bedrijven over de juiste licenties die noodzakelijk zijn om uw bedrijfsdoelstellingen te realiseren. CSP is een abonnementsvorm met een opzegtermijn van 3 maanden is en die wordt gebruikt voor public cloud diensten van Microsoft. Denk hierbij aan Office 365, Enterprise Mobility + Security, Microsoft Azure, Dynamics 365, Skype for Business en SharePoint.

Aanvullend leveren bijhorende ondersteuning als service partner om je te ontzorgen in het beheer van je Microsoft omgeving.

Microsoft cloud partner
  • Betaal per maand, op factuurbasis
  • Betaal enkel voor hetgeen dat je gebruikt
  • 99.9% uptime garantie

Microsoft Support: 0800-0202546

GnTel service partner

Chi Computers is partner met telecom provider gnTel, we leveren verschillende VoIP Telefonie oplossingen voor ondernemers. Zoals het bellen met je vaste telefoonnummers via je smartphone, vast bellen met lage belkosten of onbeperkt bellen voor een vast bedrag per maand.

Aanvullend leveren bijhorende ondersteuning als service partner om je te ontzorgen in het beheer van je telefonie omgeving.

Gntel voip telecom partner
  • Betaal per maand, met lage belkosten of onbeperkt bellen voor een vast bedrag.
  • Betaal enkel voor hetgeen dat je gebruikt
  • 99.9% uptime garantie

GnTel Support: 020 240 0000

Onze klanten vertellen

 

Goede service, vlot en betrouwbaar. Heerlijk om alle computer zaken zo uit handen te kunnen geven en ze daarna weer, perfect werkend, retour te krijgen.

mvr. Hekker

Blogger

Als medewerker van Opmars Exploitatie Vastgoedbeheer maak ik graag gebruik van de diensten van Chi Computers. Carlo geeft een goede service, staat ons met raad en daad bij, denkt mee en denkt oplossingsgericht. Bovendien prima persoonlijkheid!

Diana

Receptioniste

Voor de vernieuwingen binnen het Zakenstation hebben we Chi Computers ingeschakeld voor de nieuwe vernieuwing naar Zakelijk bellen via VoIP. Carlo heeft alles zeer vakkundig gerealiseerd, we konden alles volledig aan hem over laten en de dag van de omzetting konden we direct aan de slag.

Menu