Partners

  1. Home
  2. Partners

Microsoft Cloud Solution Provider

Chi Computers is een Microsoft Cloud Solution Provider (CSP). Als Cloud Solution Provider adviseren wij bedrijven over de juiste licenties die noodzakelijk zijn om uw bedrijfsdoelstellingen te realiseren. CSP is een abonnementsvorm met een opzegtermijn van 3 maanden is en die wordt gebruikt voor public cloud diensten van Microsoft. Denk hierbij aan Office 365, Enterprise Mobility + Security, Microsoft Azure, Dynamics 365, Skype for Business en SharePoint.

Aanvullend leveren bijhorende ondersteuning als service partner om je te ontzorgen in het beheer van je Microsoft omgeving.

Microsoft cloud partner
  • Betaal per maand, op factuurbasis
  • Betaal enkel voor hetgeen dat je gebruikt
  • 99.9% uptime garantie

Microsoft Support: 0800-0202546

GnTel service partner

Chi Computers is partner met telecom provider gnTel, we leveren verschillende VoIP Telefonie oplossingen voor ondernemers. Zoals het bellen met je vaste telefoonnummers via je smartphone, vast bellen met lage belkosten of onbeperkt bellen voor een vast bedrag per maand.

Aanvullend leveren bijhorende ondersteuning als service partner om je te ontzorgen in het beheer van je telefonie omgeving.

Gntel voip telecom partner
  • Betaal per maand, met lage belkosten of onbeperkt bellen voor een vast bedrag.
  • Betaal enkel voor hetgeen dat je gebruikt
  • 99.9% uptime garantie

GnTel Support: 020 240 0000

Onze klanten vertellen

 

Carlo is een expert op het gebied van ICT. Carlo heeft altijd wel een oplossing voor een probleem op het ICT gebied. Ik heb verschillende problemen gehad op het gebied van software, computer of website fouten. Carlo wist altijd een oplossing. Hij luistert heel goed en komt altijd met verstandige oplossing. Hij hanteert tevens interessante en eerlijke tarieven ten opzichte van zijn expertise . Hij denkt mee in het hele proces bij zijn opdrachtgevers. Zeker voor het MKB is Carlo van toegevoegde waarde. Ik zou niet zonder zijn expertise kunnen

Henk

Recruitment Consultant

Carlo van Chi Computers is de man die je nodig hebt als je problemen hebt met je computer of internet en alles wat daar mee te maken heeft. Vertel hem je probleem en hij lost het voor je op! Door de diverse pakketten die hij aanbiedt kan hij aan iedereen passende hulp bieden voor een passend budget, helemaal top!

Inge

Kapster, Solo Styling

Ik ben niet goed met techniek, als ik met een probleem zit dan lost carlo het weer op. Hij doet het zonder oordeel, ik voel me iets minder blond door hem en dat maakt hem uniek.

Laura

Psycholoog

Menu