Pakket samenstellen

Microsoft 365 voor bedrijven

Microsoft 365 is het vertrouwde office 365 pakket met Exchange e-mail, Microsoft OneDrive en Microsoft Teams. Elke gebruiker krijgt een exchange e-mailadres met een postvak van 50GB, 1TB cloud opslag met Microsoft OneDrive, Microsoft office 2019 (Word, Excel, PowerPoint, OneNote en Outlook) voor 5 pc’s of macs

Skykick cloud back-up

Bestanden die je verwijdert in je cloud opslag worden na 30 dagen definitief verwijdert, Als je per ongeluk een bestand verwijdert of een van je medewerkers maakt een fout dan gaan deze bestanden verloren. Wij leveren bij onze office 365 pakketten skykick cloud back-up die deze bestanden bewaard zodat je deze kan herstellen.
1

Internetbeveiliging

Maak werkplekken veiliger dan ooit met de meest krachtige en actuele computerbeveiliging vanuit de cloud. G-Data internet security beschermt al jouw apparaten (Windows, MacOS, iOS en/of Android). Samen met Goose VPN zakelijk versleutel je jouw netwerk verbinding om jezelf te bescherm tegen hackers en andere bedreigingen.
1

VoIP Telefonie

Wij leveren VoIP Telefonie via GnTel telecom (www.gntel.nl) als service partner helpen wij je met het installeren en onderhouden van je pakket. We bieden verschillende pakketten met lage belkosten zodat je eenvoudig kan besparen op je belkosten of pakketten met een onbeperkt bellen bundel voor een vast bedrag per maand.  

Vast en mobiel

Je kan eenvoudig bellen en gebeld worden via een vast toestel (bureautoestel of dect set) of bellen en gebeld worden via onze handige gnTel smartphone app.

Microsoft Teams

Je kan eenvoudig je telefooncentrale koppelen aan Microsoft Teams, Hiervoor heb je een Microsoft 365 E5 licentie nodig.
1

Wordpress webhosting incl. onderhoud

Met onze webhosting krijg je jouw eigen ruimte op de server met je eigen vCPU en geheugen zodat je website optimaal werkt. Ons platform is uitgerust met snelle SSD’s zodat je website snel wordt geladen.  
Totaal, per maand:€ 

Adviesgesprek

Is het gelukt om je pakket samen te stellen of heb je nog vragen ? Tijdens een adviesgesprek kijken we samen wat handig is voor jouw onderneming.

Laat hieronder je gegevens achter voor een adviesgesprek (Telefonisch of op locatie)

Bedrijf:

Genoemde prijzen zijn excl. btw en onder voorbehoud.
Bij elke dienst worden aansluitkosten berekend voor de installatie.

Carlo Konijn chi computers ict advies

Heb je hulp nodig bij het maken van een keuze ? Ik help je graag met uitzoeken van een passende oplossing voor jouw wensen.

Carlo heeft een goed inzicht en inlevingsvermogen om problemen op te lossen. Het geeft me rust dat hij er is om me te helpen.

Carlo Konijn is een rustige bekwame ICT specialist, heeft een zeer breed kennisniveau van alle facetten van de ICT zoals Cloud (-Telefonie/VoIP), Servers, Routing/switching, Applicaties,Internet. Hij geeft eerlijk advies is oprecht en doet wat hij belooft.

Rob Veltman

Account manager

Klanten beoordelen Chi Computers met een: 9,0

Menu