Chi Computers

Chi Computers is een gepassioneerd bedrijf met meer dan 10 jaar ervaring van het inrichten van complete werkplekken voor zelfstandigen.

Chi (ook wel Qi) staat voor adem, levenskracht, energie of spirituele energie dat deel uitmaakt van ons bestaan. Het zoeken en behouden van ons balans in het leven, voor ons is techniek een onderdeel hiervan. We kunnen ons laten besturen door techniek als het niet helemaal werkt zoals we zouden willen of zoeken naar een oplossing die bij ons past om weer balans te krijgen.

Chi staat ook voor computer human interaction (computergebruik), met de juiste techniek kan je eenvoudig mee groeien met techniek. We leveren je graag een oplossing die aansluit met jouw wensen en jouw bedrijf.

De meeste van onze klanten zijn psychologen, therapeuten, mediators, alternatieve geneeswijzers, onze focus ligt net zoals onze bedrijfsnaam Chi Computers in dezelfde energie. Natuurlijk is iedereen welkom met dezelfde inzet en filosofie.

Carlo Konijn chi computers ict advies

Een mooie start van de mooie reis

Carlo Konijn begon 25 oktober 2011 met Chi Computers, het start schot van z’n eigen onderneming. Wat begon met een onderbuik gevoel groeide naar een idee, een mooi plan en aan de slag.

Ondertussen is Chi Computers een gepassioneerd bedrijf die zelfstandigen helpt met het inrichten van hun werkplek en het onderhouden hiervan.

Waarom kiezen klanten voor Chi Computers ?

De meeste mensen die ik spreek of als ik langskom voor een kennismakingsgesprek, geven aan het voelt goed. Ik zie het als energie (chi) het wordt naar me toe begeleid of ik naar de ander. Soms blijft het bij een adviesgesprek waardoor de ondernemer(ster) met een beetje extra kennis of tools weer door kan of ze worden vaste klant.

Het gevoel, je energie of onderbuik gevoel beslist of je bij mij moet zijn voor de oplossing of ik kan je meestal door verwijzen in de juiste richting.

Deze aanpak is heel vrij en relaxed waardoor de meeste ondernemers daarna klant worden, een markteer zou zeggen heb je goed verzonnen. En commercieel gezien klopt dat ook wel, het gaat er mij meer om dat we elkaar kunnen helpen en ondersteunen.

Zijn de producten die je aanbiedt anders tegenstelling tot andere bedrijven.

Nee we leveren vrijwel dezelfde producten net zoals andere bedrijven. Tijdens een kennismakinggesprek luister ik aandacht naar de klant, terwijl ik me visualiseer welke producten het beste bij deze klant passen. Hoe kan deze klant makkelijker en dat techniek voor ze werk en een gezonde werk flow creëer.

Microsoft 365 voor Bedrijven biedt veel mogelijkheden, echter worden er meestal maar een paar onderdelen gebruik door de betreffende ondernemer. Ik luister aandacht en vergelijk bijv. de onderdelen van Microsoft 365 en kijk of dit een goede match voor de betreffende ondernemer.

Kan je altijd een goede match vinden ?

Nee niet altijd, hetzelfde als meer willen sporten. Ik kan je het voedingsplan geven, het trainingsprogramma en de gewichten. Daarna moet je er wel mee aan de slag, techniek hoort uiteindelijk voor je te werken. En hoe jij omgaat met techniek is net zo belangrijk, als je printer het even niet doet en je wordt hierdoor boos. Het is niet de schuld van de printer, er is gewoon iets aan de hand. Het komt ongetwijfeld niet uit, gebeurt meestal op het verkeerde moment.

Het is ook een kans, ga bijvoorbeeld eerst 10 min. Iets anders doen en kom daarna terug. Misschien kan je ergens anders even printen zodat je hebt wat je nodig hebt. Of wellicht kan je het digitaal toesturen, we zitten soms gewoon vast in onze manier van doen en denken.

Net zoals bij sporten, gewoon doorgaan om je doel te bereiken. Het is maar een heuveltje om overheen te springen.

Ik bel nu al een tijdje via VoIP van Chi computers en dit werkt echt heel fijn. Super service, faire prijzen en gewoon geen gedoe met bellen. Top, Carlo!

Rob Buttner

MfN Mediator

Snelle adequate behandeling van storingen en problemen. Meedenken en anticiperen. Zeer oplossingsgericht bedrijf.

Klanten beoordelen Chi Computers met een: 9,0

Menu