Over mij

  1. Home
  2. Over mij
carlo konijn

Carlo konijn

Eigenaar

hey,

Super leuk dat je even komt kijken op deze pagina, graag vertel ik je even wat we allemaal doen binnen Chi Computers.

Ik ben zelf in 2011 begonnen met Chi Computers, voornamelijk was de focus enkel op het repareren van computers en notebooks. Ondertussen is het uitgegroeid tot een brede dienstverlening en een eigen webshop met allemaal handige en leuke computer artikelen.

Aparte bedrijfsnaam vertel..

Ja echt trots op, voor mij hoort techniek voor je te werken zodat je meer rust in je leven hebt. Tijdens mijn werk in de computer winkel heb ik zoveel mensen gezien die nog net niet met hun systeem gingen gooien als het niet werkte. Voor mij zijn computers en de bijhorende techniek erg handig omdat het mijn leven een stuk makkelijker maakt, als ze geen problemen veroorzaken. (want dat blijft vervelend)

Een verhaal over Chi

Chi Computers is een gepassioneerd bedrijf met meer dan 10 jaar ervaring in het bouwen van computers, notebook met persoonlijke ondersteuning rondom Windows 10 en Microsoft office 365. Voor ons hoort immers techniek voor je te werk en niet andersom.

Carlo Konijn

In 2011 ben ik begonnen met Chi Computers het is de verwezenlijking van mijn passie, als kind was ik al bezig met computers. In loondienst heb ik in een computer winkel te Alkmaar gewerkt met veel plezier en mijn passie met computer wordt alleen maar groter. Niets is zo leuk om een goede computer of notebook uit te leveren die lekker snel werkt en aansluit bij mijn klant.

Ik luister graag naar de wensen van mijn klanten zodat ik ze de juiste oplossing kan bieden zodat ze met een gerust gevoel verder kunnen. Een beetje Chi in het leven van een computer #chicomputers.

Ondertussen werk ik samen met een aantal freelancers en bieden we handige service abonnementen, zodat je thuis of op het werk met een gerust gevoel kan werken met je computer of notebook.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Carlo Konijn | Chi Computers (@carlo.chicomputers) op

Blijf op de hoogte

Blijf up-to-date en ontvang 2x per maand onze nieuwsbrief.

Menu