Microsoft Surface voor Bedrijven

Een complete werkplek met de Microsoft Surface Pro 7 of Surface Laptop 3.

  • Complete werkplek
  • Snelle service bij defect
  • 4 jaar hardware garantie
Intel 10th gen processor

Snelle prestaties met de nieuwste generatie Intel processoren.

Optimaal beveiligd

Optimale beveiliging met Bitlocker versleuteling.

Windows hello

Eenvoudig inloggen met via face id met Windows hello

Automatisch updates

Ontvang automatisch de nieuwste updates en groei mee.

Microsoft Surface voor Bedrijven

De Microsoft Surface is speciaal ontworpen om langdurig mee te gaan, zodat je voor de komende jaren flexibel kan werken. We leveren de Microsoft Surface met 4 jaar garantie zodat je geen zorgen hoeft te maken om hardware falen.

We leveren de Microsoft Surface met een snelle i5 of i7 processor, i.c.m. 8GB, 16GB Werkgeheugen en een snelle 256GB, 512GB of 1TB SSD.

Standaard in je pakket.
Microsoft Surface
Notebooks tas
Mobiel muis
Surface dock
Logitech desktop set MK 710
Asus 27 inch monitor.

Surface pro 7 wordt geleverd met beschermhoes, type cover en surface pen.

Carlo geeft mij altijd snel en gericht advies. Snapt snel wat ik bedoel als ik vragen heb over marketing voor mijn evenementenbureau. Kortom, ik vind Carlo zeer prettig om mee samen te werken. Tevens geeft hij de nodige hulp bij Office 365.

Jeroen

Bedrijfsuitjes

Surface Pro 7 voor zakelijk gebruik

Meer kracht en grotere veelzijdigheid gaan samen als nooit tevoren in onze klassieke, ultralichte en veelzijdige 2-in-1 voor bedrijven. De Surface Pro 7 is krachtig om hem als desktopwerkstation te gebruiken. Het kan dan zowel worden gebruikt als vaste en mobiele werkplek. Het is een tablet en laptop in één en kan dus ook functioneren als desktop werkstation

10th gen intel core Processor
Werk razendsnel met professionele software en essentiële apps met de nieuwste 10e generatie Intel® Core™-processor en tot 16 GB RAM en 1 TB aan opslagruimte.

Krachtige accu
Ga voor een batterij die de hele dag, wel 10,5 uur, meegaat,1 plus een snellaadfunctie waarmee je je batterij oplaadt tot 80% in iets meer dan een uur.

Instant On
De Surface Pro 7 staat voor je klaar wanneer je hem nodig hebt met Instant On en levert de kracht die je nodig hebt dankzij stand-by, waardoor de accu langer meegaat als je weg bent.

Uitgebreide garantie
We leveren de Surface Pro 7 uitsluitend met 4 jaar hardware garantie

Carlo heeft een goed inzicht en inlevingsvermogen om problemen op te lossen. Het geeft me rust dat hij er is om me te helpen.

Surface Laptop 3 voor zakelijk gebruik

Krijg alles gedaan met de perfecte laptop voor dagelijks gebruik, Je hoeft bij de Surface Laptop niet te kiezen tussen power en licht reizen. De laptop weegt 1,25 kg en heeft een accuduur tot wel 11,5 uur (bij het afspelen van video’s). Ideaal als je veel onderweg bent.

10th gen intel core Processor
Werk razendsnel met professionele software en essentiële apps met de nieuwste 10e generatie Intel® Core™-processor en tot 16 GB RAM en 1 TB aan opslagruimte.

Krachtige accu
Ga voor een batterij die de hele dag, wel 11,5 uur, meegaat,1 plus een snellaad functie waarmee je je batterij oplaadt tot 80% in iets meer dan een uur.

Instant On
De Surface Laptop 3 staat voor je klaar wanneer je hem nodig hebt met Instant On en levert de kracht die je nodig hebt dankzij stand-by, waardoor de accu langer meegaat als je weg bent.

Uitgebreide garantie
We leveren de Surface laptop 3 uitsluitend met 4 jaar hardware garantie

In een samenwerkingsverband verzorgde Carlo bij ons een workshop over werken in de Cloud en Office 365. Dit tot wederzijdse tevredenheid.

Carlo Konijn ICT adviseurService en ondersteuning

4 jaar hardware garantie
Gedurende 4 jaar is de continuïteit van uw bedrijf gegarandeerd met onze snelle service bij defect. Bij hardware problemen wordt je Surface apparaat binnen enkele werkdagen gemaakt of vervangen door een nieuwe.

Software ondersteuning.
Je kan ons altijd flexibel inhuren voor ondersteuning op afstand of op afstand. Liever geen gedoe, Met een service abonnement betaal je een vast bedrag per maand, zonder hoge kosten. Je krijgt een aantal service uren voor 1 jaar die je vrij kan besteden aan onze dienstverlening. Bekijk ons service abonnement.

Persoonlijke servicedesk, voor advies en ondersteuning.

In een samenwerkingsverband verzorgde Carlo bij ons een workshop over werken in de Cloud en Office 365. Dit tot wederzijdse tevredenheid.

Microsoft office 365 voor bedrijven

Offerte ontvangen

Laat hieronder je gegevens achter voor een offerte of bel T. 072-7433676.
Je bericht: vertel in het kort je wensen.

Microsoft surface pro
Menu