ICT uitbesteden

Voor zelfstandigen en klein zakelijk  (tot 10 werkplekken)
Vanaf € 99,- excl. BTW per maand

Jouw ICT uitbesteden met een online werkplek met Office 365 voor bedrijven

Vind je IT-werkzaamheden lastig en tijdrovend? Geen probleem techniek hoort tenslotte voor je te werken zodat jij je kunt richten op waar jij goed in bent. Wij helpen je graag, We nemen je de IT zorg uit handen, installeren office 365 zakelijk voor je en staan klaar voor al je computer vragen.

  • Microsoft office 365 voor bedrijven
  • Overal toegang tot je e-mail, agenda en bestanden
  • Vaste telefonie met de flexibiliteit van je mobiel
  • installatiehulp van de software
  • Ondersteuning bij computerproblemen

Als medewerker van Opmars Exploitatie Vastgoedbeheer maak ik graag gebruik van de diensten van Chi Computers. Carlo geeft een goede service, staat ons met raad en daad bij, denkt mee en denkt oplossingsgericht. Bovendien prima persoonlijkheid!

Diana

Receptioniste

Carlo is een expert op het gebied van ICT. Carlo heeft altijd wel een oplossing voor een probleem op het ICT gebied. Ik heb verschillende problemen gehad op het gebied van software, computer of website fouten. Carlo wist altijd een oplossing. Hij luistert heel goed en komt altijd met verstandige oplossing. Hij hanteert tevens interessante en eerlijke tarieven ten opzichte van zijn expertise . Hij denkt mee in het hele proces bij zijn opdrachtgevers. Zeker voor het MKB is Carlo van toegevoegde waarde. Ik zou niet zonder zijn expertise kunnen

Henk

Recruitment Consultant

Bij andere it bedrijven begrepen ze meestal niet wat ik bedoelde als er een probleem was of als ik naar een nieuwe oplossing zocht. Toen ik bij Carlo iets voorleggende had hij in een paar tellen door wat ik nodig had. Hij heeft geweldig inlevingsvermogen om te helpen en dat geeft mij rust.

Zelf blijven rommelen of je ICT uitbesteden

Veel zelfstandigen of kleine bedrijven denken dat het uitbesteden van je ICT duur is, tegenwoordig valt dat echter heel erg mee. Het uitbesteden van je ICT hoeft helemaal niet duur te zien.

ICT uitbesteden met office 365

Met ons ondernemers pakket krijg je een complete werkplek met office 365 voor bedrijven, Dagelijks wordt er een extra back-up gemaakt van je e-mail en bestanden en met G-Data antivirus kan je veilig online werken, e-mailen en bankieren.

Vanaf € 99,- excl. Btw per maand verzorgen wij een complete werkplek, zodat jij je lekker kan focussen op je bedrijf en waar je goed in bent.

Menu