ICT hulp nodig?

Wij bieden je hulp binnen de ICT van jouw onderneming.
Met ons ondernemers pakket voor zelfstandigen en klein zakelijk (tot 10 werkplekken)
Vanaf € 99,- excl. BTW per maand

ICT hulp met Office 365 voor bedrijven

Vind je IT-werkzaamheden lastig en tijdrovend? Geen probleem techniek hoort tenslotte voor je te werken zodat jij je kunt richten op waar jij goed in bent. Wij helpen je graag, We nemen je de IT zorg uit handen, installeren office 365 zakelijk voor je en staan klaar voor al je computer vragen.

  • Microsoft office 365 voor bedrijven
  • Overal toegang tot je e-mail, agenda en bestanden
  • Vaste telefonie met de flexibiliteit van je mobiel
  • installatiehulp van de software
  • Ondersteuning bij computerproblemen

In een samenwerkingsverband verzorgde Carlo bij ons een workshop over werken in de Cloud en Office 365. Dit tot wederzijdse tevredenheid.

Als medewerker van Opmars Exploitatie Vastgoedbeheer maak ik graag gebruik van de diensten van Chi Computers. Carlo geeft een goede service, staat ons met raad en daad bij, denkt mee en denkt oplossingsgericht. Bovendien prima persoonlijkheid!

Diana

Receptioniste

    Carlo is goed op de hoogte van de huidige trends in de cloud en geeft deskundig en compleet advies en service voor bijvoorbeeld Office 365.

 

Arnan

Wordpress ontwikkelaar

Zelf blijven rommelen of je ICT uitbesteden

Veel zelfstandigen of kleine bedrijven denken dat het uitbesteden van je ICT duur is, tegenwoordig valt dat echter heel erg mee. Het uitbesteden van je ICT hoeft helemaal niet duur te zien.

ICT uitbesteden met office 365

Met ons ondernemers pakket krijg je een complete werkplek met office 365 voor bedrijven, Dagelijks wordt er een extra back-up gemaakt van je e-mail en bestanden en met G-Data antivirus kan je veilig online werken, e-mailen en bankieren.

Vanaf € 99,- excl. Btw per maand verzorgen wij een complete werkplek, zodat jij je lekker kan focussen op je bedrijf en waar je goed in bent.

Menu