Microsoft 365 melding: Uw organisatie heeft meer informatie nodig om uw account veilig te houden.

Microsoft 365 melding: Uw organisatie heeft meer informatie nodig om uw account veilig te houden.

Je krijgt deze melding als je inlogt in het web portaal van Microsoft 365 voor Bedrijven als jouw organisatie 2 staps verificatie gaat gebruiken of wilt dat alle beveiliging’s gegevens van jouw account up-to-date zijn.

Microsoft 365 melding: Uw organisatie heeft meer informatie nodig om uw account veilig te houden.

Microsoft Authenticator App

Zorg ervoor dat je de Microsoft Authenticator app hebt geïnstalleerd op jouw smartphone. (Download voor iOS of Download voor Android.) Als je deze al hebt geïnstalleerd kan je doorgaan naar de volgende stap.

Eerste gebruik Microsoft Authenticator app, als je de app nog nooit hebt gevraagd wordt er gevraagd om aan te melden. Let op! dit is niet nodig selecteer het gebruik van een QR Code. Hiermee wordt alles automatisch voor je geconfigureerd. (in andere gevallen is het plussymbool klik op werkaccount en daarna scannen met QR Code.)

QR-code: Scan de QR-code met de Microsoft Authenticator app, zodra dit is gelukt zie jouw account verschijnen in de app. Klik daarna op volgende om contact te maken met de app.

Melding goedkeuren: Er verschijnt een melding via de Microsoft Authenticator app voor goedkeuren, deze kan je goedkeuren om de installatie af te ronden.

Mobiel nummer toevoegen: Voor wachtwoord herstel of als de Microsoft authenticator app niet toegankelijk is voegen we jouw 06-nummer toe aan je account. Vul jouw mobiele nummer in, selecteer optie verstuur code via sms en vul daarna de code in.

beveiligingsgegevens

Beveiligingsgegevens controleren: Zodra je de setup hebt voltooit kan je jouw gegevens controleren. Via https://mysignins.microsoft.com/security-info Zet de standaard aanmeld methode op de Microsoft Authenticator app en controleer of jouw App en 06 nummer in het overzicht staat.

Vorig bericht
Aan de slag met Microsoft Planner.
Volgend bericht
Houw gebruikersgegevens up-to-date binnen Microsoft 365 voor Bedrijven.

Wellicht ook interessant:

Chi Computers E-Book Veilig Online Werken

Download het gratis e-book: Veilig Online Werken.

Gratis e-book: Veilig Online Werken.

Chi Computers E-Book Veilig Online Werken

Het 1e gedeelte is een checklist zodat je snel inzicht hebt in stappen die je kan ondernemen, in het 2e gedeelte wordt elk onderwerp extra toegelicht met meer informatie.

Ontvang naast het e-book, maandelijks praktisch tips via onze nieuwsbrief.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.