Microsoft 365 melding: Uw organisatie heeft meer informatie nodig om uw account veilig te houden.

Microsoft 365 melding: Uw organisatie heeft meer informatie nodig om uw account veilig te houden.

Je krijgt deze melding als je inlogt in het web portaal van Microsoft 365 voor Bedrijven als jouw organisatie 2 staps verificatie gaat gebruiken of wilt dat alle beveiliging’s gegevens van jouw account up-to-date zijn.

Microsoft 365 melding: Uw organisatie heeft meer informatie nodig om uw account veilig te houden.

Microsoft Authenticator App

Zorg ervoor dat je de Microsoft Authenticator app hebt geïnstalleerd op jouw smartphone. (Download voor iOS of Download voor Android.) Als je deze al hebt geïnstalleerd kan je doorgaan naar de volgende stap.

Eerste gebruik Microsoft Authenticator app, als je de app nog nooit hebt gevraagd wordt er gevraagd om aan te melden. Let op! dit is niet nodig selecteer het gebruik van een QR Code. Hiermee wordt alles automatisch voor je geconfigureerd. (in andere gevallen is het plussymbool klik op werkaccount en daarna scannen met QR Code.)

QR-code: Scan de QR-code met de Microsoft Authenticator app, zodra dit is gelukt zie jouw account verschijnen in de app. Klik daarna op volgende om contact te maken met de app.

Melding goedkeuren: Er verschijnt een melding via de Microsoft Authenticator app voor goedkeuren, deze kan je goedkeuren om de installatie af te ronden.

Mobiel nummer toevoegen: Voor wachtwoord herstel of als de Microsoft authenticator app niet toegankelijk is voegen we jouw 06-nummer toe aan je account. Vul jouw mobiele nummer in, selecteer optie verstuur code via sms en vul daarna de code in.

beveiligingsgegevens

Beveiligingsgegevens controleren: Zodra je de setup hebt voltooit kan je jouw gegevens controleren. Via https://mysignins.microsoft.com/security-info Zet de standaard aanmeld methode op de Microsoft Authenticator app en controleer of jouw App en 06 nummer in het overzicht staat.

ESET protect banner
Vorig bericht
Aan de slag met Microsoft Planner.
Volgend bericht
Houw gebruikersgegevens up-to-date binnen Microsoft 365 voor Bedrijven.

Wellicht ook interessant:

Een veiligere werkplek

Start met een veiligere werkplek in 3 stappen.

Ontvang deze handige checklist om jouw werkplek veiliger te maken en 2x per maand handige tips en persoonlijk advies via mijn nieuwsbrief.

Door te abonneren op mijn nieuwsbrief ga je akkoord met het privacy beleid.

???? Start vandaag en word #cyberfit.

Neem alvast de 1e stap naar meer cyberweerbaarheid, ontvang 3 maanden gratis toegang tot de Chi Computers - Academy met Guardey.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

3 maanden gratis toegang.

Online trainingen

Neem alvast de 1e stap naar meer cyberweerbaarheid, ontvang 3 maanden gratis toegang tot de Chi Computers – Academy met Guardey.

Leuke video’s (15 min.)
Praktische tips.
#cyberfit.
Vergoot jouw kennis,
Eenvoudig toepasbaar.
Cyberweerbaarheid.
Carlo Konijn, ict adviseur Chi Computers

Computerhulp op afstand

Heb je naar aanleiding van dit blog bericht nog vragen of extra hulp nodig om jouw probleem op te lossen. Plan eenvoudig een afspraak met mij voor een adviesgesprek of computerhulp op afstand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Acronis cyberfit