Werk op verschillende apparaten met Microsoft 365 voor Bedrijven.

Microsoft 365 biedt bedrijven een aantal voordelen, die de productiviteit van teams en hun mogelijkheden tot samenwerking verbeteren.

microsoft apps op verschillende apparaten

Het eerste voordeel is dat gebruikers met Microsoft 365 via de browser kunnen werken met Office Online. (via office.com) Met Office Online kunnen gebruikers kant-en-klare sjablonen gebruiken om documenten zoals tekstverwerker documenten, presentaties en spreadsheetdocumenten te maken, te bewerken en samen te werken.

Het tweede voordeel is dat gebruikers met Microsoft 365 ook kunnen werken met Office-apps voor een Windows-computer of Mac. Deze Office-apps zijn in staat om documenten met meerdere pagina’s te maken, waarmee gebruikers meer kunnen doen en meer kunnen maken dan met Office Online.

Het derde voordeel is dat er ook een Office Mobile-app is voor iOS en Android. Met de Office Mobile-app kunnen gebruikers grote of kleine documenten creëren, bewerken en delen. Deze app maakt het voor teams veel gemakkelijker om samen te werken en hun werkzaamheden te coördineren, zelfs wanneer ze niet bij elkaar zijn.

Microsoft 365 biedt bedrijven een breed scala aan voordelen, waarmee ze taken gemakkelijker en efficiënter kunnen uitvoeren. Door te werken met Office Online, Office-apps voor Windows en Mac en Office Mobile-apps voor iOS en Android, kunnen bedrijven hun productiviteit verbeteren en hun mogelijkheden tot samenwerking vergroten.

ESET protect banner
Volgend bericht
Aan de slag met chat berichten via Microsoft Teams

Wellicht ook interessant:

Een veiligere werkplek

Start met een veiligere werkplek in 3 stappen.

Ontvang deze handige checklist om jouw werkplek veiliger te maken en 2x per maand handige tips en persoonlijk advies via mijn nieuwsbrief.

Door te abonneren op mijn nieuwsbrief ga je akkoord met het privacy beleid.

???? Start vandaag en word #cyberfit.

Neem alvast de 1e stap naar meer cyberweerbaarheid, ontvang 3 maanden gratis toegang tot de Chi Computers - Academy met Guardey.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

3 maanden gratis toegang.

Online trainingen

Neem alvast de 1e stap naar meer cyberweerbaarheid, ontvang 3 maanden gratis toegang tot de Chi Computers – Academy met Guardey.

Leuke video’s (15 min.)
Praktische tips.
#cyberfit.
Vergoot jouw kennis,
Eenvoudig toepasbaar.
Cyberweerbaarheid.
Carlo Konijn, ict adviseur Chi Computers

Computerhulp op afstand

Heb je naar aanleiding van dit blog bericht nog vragen of extra hulp nodig om jouw probleem op te lossen. Plan eenvoudig een afspraak met mij voor een adviesgesprek of computerhulp op afstand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Acronis cyberfit