Extra e-mailbeveiliging met Microsoft defender voor office 365

Microsoft defender voor office 365 is een special e-mailfilter voor Microsoft 365 voor bedrijven. Je kan hiermee jouw bedrijf extra beschermen. Klik bare links en bijlage worden door dit filter eerst gecontroleerd op phising en malware en indien nodig geblokkeerd om problemen te voorkomen.

De meeste handigste functie is de veilige links functie. Je wordt proactief beschermt tegen schadelijk links in e-mail, een office document of bijv. in Microsoft-teams uitnodigingen en chats.

Waarom zit het niet standaard inbegrepen in Microsoft 365 voor Bedrijven?

Met bedrijven premium krijg je Microsoft defender er standaard bij, niet bij andere licenties. Dit komt omdat Microsoft je de mogelijkheid geeft om zelf e-mail beveiliging toe te voegen die het beste bij je past.

Als is Microsoft defender voor office 365 eigenlijk onmisbaar voor elke organisatie. Een ongelukje zit tenslotte in een klein hoekje en jij of een van je medewerkers kunnen per ongeluk eens op de verkeerder link klikken.

Wat is het verschil met een anti-spam filter en het e-mailfilter met Microsoft defender voor office 365?

Een antispam filter verplaatst e-mail die herkend worden als spam naar de ongewenste map. Je zou nog steeds op de links kunnen klikken in die e-mail. Als zo’n phishing e-mail wel door het filter komt bestaat de kans dat jij of een van je medewerkers op een schadelijke link klikt.

Het mooie voordeel van Microsoft defender voor office 365 is dat al die links van tevoren worden gecontroleerd.

Microsoft defender voor office 365 is een add-on voor Exchange e-mail, Microsoft 365 basis, standaard en enterprise. Je betaalt per mailbox +/- € 1,50 à € 2,- per maand voor de licentie.

Mocht je Microsoft defender voor office 365 willen gaan gebruiken dan kunnen we je helpen met het instellen zodat je snel en veilig aan de slag kan.

ESET protect banner
Vorig bericht
2 staps verificatie voor office 365 voor bedrijven
Volgend bericht
3-2-1 back-up voor Microsoft 365 voor Bedrijven (office 365)

Wellicht ook interessant:

Een veiligere werkplek

Start met een veiligere werkplek in 3 stappen.

Ontvang deze handige checklist om jouw werkplek veiliger te maken en 2x per maand handige tips en persoonlijk advies via mijn nieuwsbrief.

Door te abonneren op mijn nieuwsbrief ga je akkoord met het privacy beleid.

???? Start vandaag en word #cyberfit.

Neem alvast de 1e stap naar meer cyberweerbaarheid, ontvang 3 maanden gratis toegang tot de Chi Computers - Academy met Guardey.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

3 maanden gratis toegang.

Online trainingen

Neem alvast de 1e stap naar meer cyberweerbaarheid, ontvang 3 maanden gratis toegang tot de Chi Computers – Academy met Guardey.

Leuke video’s (15 min.)
Praktische tips.
#cyberfit.
Vergoot jouw kennis,
Eenvoudig toepasbaar.
Cyberweerbaarheid.
Carlo Konijn, ict adviseur Chi Computers

Computerhulp op afstand

Heb je naar aanleiding van dit blog bericht nog vragen of extra hulp nodig om jouw probleem op te lossen. Plan eenvoudig een afspraak met mij voor een adviesgesprek of computerhulp op afstand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Acronis cyberfit