Meerdere Bedrijven met dezelfde 5 medewekers

Recentelijk hebben we voor een bedrijf VoIP telefonie geregeld met meerdere b.v’s . Er zijn 5 medewerkers in dienst en voor bepaalde werkzaamheden wordt er gehandeld uit bedrijf A, andere werkzaamheden bedrijf b. enz.

Deze bedrijven hebben een eigen telefoonnummer maar als iemand belt kunnen ze niet zien voor welk bedrijf wordt gebeld en klanten weten soms niet welk telefoonnummer ze moeten gebruiken.

Om dit op te lossen hebben we besloten om een algemeen nummer te registeren met een vriendelijk welkomst boodschap en keuzemenu. Met het keuzemenu wordt er aan de beller gevraagd voor welk bedrijf belt u zodat ze worden doorverbonden naar de juiste medewerker

Op de toestellen van de medewerkers hebben we een aanpassing gemaakt, zodra een beller voor een bedrijf kiest bijv. bedrijf A dan verschijnt er bij de betreffende medewerker bedrijf a zodat ze weten ik neem op met goedemiddag bedrijf a.

Met uitbellen bellen alle medewerkers uit met het algemene nummer zodat het voor hun klanten ook duidelijk is dat ze altijd op dit nummer kunnen terug bellen en daarna automatisch via het keuzemeu verwezen worden naar de betreffende medewerker zonder dat dit teveel tijd in beslag neemt.

Wat gebeurt er als iemand het telefoonnummer van bijv. bedrijf B belt

De medewerker van bedrijf B zit in het display bedrijf B en weet altijd hoe ze moet opnemen ook als de beller niet via het algemene nummer heeft gebeld.

Diensten die hiervoor worden gebruikt

Flextelephony premium
Keuzemenu
Extra algemeen telefoonnummer

Volgend bericht
Alleen gebeld worden tijdens spreekuur en tijdens werktijden

Wellicht ook interessant:

Een veiligere werkplek

Start met een veiligere werkplek in 3 stappen.

Ontvang deze handige checklist om jouw werkplek veiliger te maken en 2x per maand handige tips en persoonlijk advies via mijn nieuwsbrief.

Door te abonneren op mijn nieuwsbrief ga je akkoord met het privacy beleid.

???? Start vandaag en word #cyberfit.

Neem alvast de 1e stap naar meer cyberweerbaarheid, ontvang 3 maanden gratis toegang tot de Chi Computers - Academy met Guardey.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Carlo Konijn, met een gerust hart werken.

Computerhulp op afstand

Heb je naar aanleiding van dit blog bericht nog vragen of extra hulp nodig om jouw probleem op te lossen. Plan eenvoudig een afspraak met mij voor een adviesgesprek of computerhulp op afstand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.