Aardingslaken en maten “Een revolutie voor ons welzijn?” (Deepak Chopra)

Zo eenvoudig aarden met een aardingslaken, mat of deken. Mijn acupuncturist raden me deze producten aan. Ik werk uren achter elkaar met computer, notebooks en na verloop van tijd wordt ik moe.

De straling van digitale apparaten heeft op een gegeven moment geen positief effect op onze lichaam energie. Meestal ga ik om de paar uur even naar buiten of gezellig met de hond rondlopen en dat laadt me vanzelf weer op. Zodat ik weer lekker door kan gaan.

Met een aardingsmat kan je aarden en negatieve straling eenvoudig afvoeren, het werkt vrijwel direct. Toen ik het hoorde was ik sceptisch, want dat zo magisch zijn om het beste van 2 werelden te kunnen combineren. Mijn plezier met computers zal nooit verdwijnen, en dit stukje techniek maakt het nog leuker.

Voor ik mijn ervaring deel, hieronder een kort fragment van Deepak Chopra)

Hoe werkt een aardingslaken, mat ?

Aardingsmatten en lakens kan je geaard aansluiten via een geaard stopcontact, via een aardingspen in de grond of via een verwarmingsbuis. Ik heb mijn aardingsmat en laken aangesloten via de verwarmingsbuis.

Mijn aardingsmat lig op de grond onder mijn werkplek, als ik met blote voeten of dunne sokken erop sta wordt ik automatisch geaard. De eerste keer dat ik het uitprobeerde voelde magisch, ik kreeg gelijk warme voeten en merkte dat mijn lichaam zwaarder aanvoelde.

Automatisch kreeg ik het zelfde gevoel alsof ik een wandeling maak door het bos. Gewoon heel rustig en voel me na een paar minuten veel meer in balans. Zoals Deepak Chopra vertelt het is een revolutie, zo simpel en effectief.

Als ik een drukke dag heb gehad, ging ik even yoga doen, sporten of mediteren om weer tot mezelf te komen. Doe ik nu nog steeds, echter ik kan nu thuis komen mijn aardingsmat gebruiken met hetzelfde effect in een paar minuten.

Een aardingslaken

Deze gebruik je voor op je bed, als we gaan slapen gaat ons lichaam automatisch beginnen aan een detox door te aarden. Echter hebben we allemaal een drukker leven in deze moderne wereld. Of we blijven toch nog even met onze mobiele telefoon spelen. Ben zelf zon persoon, weet er alles van.

Echter hierdoor komt ons lichaam later tot rust en het kan je slaap patroon makkelijk verstoren.

De eerste keer dat ik mijn aardingslaken ging gebruiken was erg vreemd, het voelde alsof ik langdurig onder de douche lag. Het is erg rustgevend en tegelijk verbaast omdat het even duurde voordat mijn lichaam eraan gewend raakte.

Ondertussen gebruik ik mijn aardingslaken zo’n 2 maanden en het is heerlijk rustgevend.

Aardingsmat op de werkplek

Zoals al eerder aangegeven gebruik ik een aardings mat op mijn werkplek. Het is lekker rustgevend om zo geaard te werken. Ik kan heerlijk rustig en productief werken zonder het gevoel dat ik me op een gegeven moment uit balans voel. Het is mijn hoop dat dit gewoon een standaard wordt voor elke werkplek.

Wil je het zelf ervaren ? Via bol.com kan je deze aardingsmatten eenvoudig bestellen.

Aardingsmat bestellen via bol.com

Anywhere office ebook

Gratis E-book, overal eenvoudig werken met Microsoft 365 voor Bedrijven.

Ontvang het gratis ebook en 2x per maand handige tips en persoonlijk advies via mijn nieuwsbrief.

Door te abonneren op mijn nieuwsbrief ga je akkoord met het privacy beleid.

close
Anywhere office ebook

Gratis E-book, overal eenvoudig werken met Microsoft 365 voor Bedrijven.

Ontvang het gratis ebook en 2x per maand handige tips en persoonlijk advies via mijn nieuwsbrief.

Door te abonneren op mijn nieuwsbrief ga je akkoord met het privacy beleid.

Vorig bericht
Aan de slag met Microsoft Teams
Volgend bericht
COVID-19 Update, maatregelingen

Wellicht ook interessant:

Blijf op de hoogte.

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. (Mailpoet) Lees onze privacyverklaring.
Carlo Konijn ICT advies en ondersteuning

Computerhulp op afstand

Heb je naar aanleiding van dit blog bericht nog vragen of extra hulp nodig om jouw probleem op te lossen. Plan eenvoudig een afspraak met mij voor een adviesgesprek of computerhulp op afstand.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

m365
Menu