G DATA Security for Android als beste uit de test! (2019)

Het gerenommeerde onderzoeksinstituut AV-TEST heeft G DATA Internet Security for Android beoordeeld met de hoogst mogelijke score! In het laatste onderzoek van het onafhankelijke onderzoeksinstituut AV-TEST werden er in totaal 20 beveiligingsoplossingen voor Android getest, waarbij iedere eigenschap en functie aanbod kwam.

Daarnaast werden de oplossingen getest op prestaties en batterijverbruik. De mobiele security-oplossing van G DATA detecteerde iedere malware sample en behaalde daarmee een malwaredetectiegraad van maar liefst 100%. Samen met een bovengemiddelde scoren op prestaties en batterijverbruik ontving G DATA de felbegeerde AV-TEST certificering. Met een malwaredetectie van 100% en een bovengemiddelde score op het gebied van prestaties en batterijverbruik kwam de security-oplossing van G DATA als beste uit de test.

Je kan de test resultaten teruglezen op de website van av-test.org

Optimaal beschermd met G-data internet security voor android

  • Beveiliging tegen phishing en kwaadaardige websites via cloudgebaseerde detectie.
  • Bescherming tegen geïnfecteerde apps. De app-checker controleert de machtigingen van apps en waarschuwt voor verdachte apps.
  • Bescherming tegen Android-malware. Dankzij de cloud-verbinding is de energiebesparende scan altijd volledig up-to-date, waardoor alle malware gedetecteerd kan worden.
  • Aanpasbare sms en oproepfilter om bijvoorbeeld telemarketinggesprekken te blokkeren.
  • Bescherming als het apparaat verloren of gestolen is. Als de smartphone of tablet verloren is kan het worden vergrendeld of gelokaliseerd. Het is ook mogelijk om alle data die is opgeslagen op afstand te wissen.
  • Ouderlijk toezicht, zodat kinderen ook het mobiele apparaat veilig kunnen gebruiken.
close
Abonneer op onze nieuwsbrief.

Veilig online surfen met Goose VPN

Bescherm jezelf online met GOOSE VPN™. GOOSE VPN™ is de enige echte Nederlandse VPN aanbieder. Veilig en onbegrensd online met gebruiksvriendelijke software.

Goose VPN aanbieding

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Menu