G-data antivirus voor Android smartphones en tablets

Beveiliging voor je computer en notebook zijn noodzakelijk, maar ook op je mobiele apparaten je smartphone en/of tablet (Android). Android apparaten zijn ook vatbaar voor virussen, malware en hackers. Tegenwoordig doen we steeds meer met onze mobiele apparaten zoals e-mail, internet, social media en bankieren via mobiele apps.

Net zoals bij Windows machine als je via het browsen op een verkeerde link klikt of een bestand download waar een virus in blijkt te zitten ontstaan er veel problemen.

Op mobiele apparaten gebeurt op dezelfde manier, een verkeerde link openen via de browser of e-mailbericht of als je bijvoorbeeld een app download die niet uit de app store komt of niet is geverifieerd de google play protect.

G-data antivirus voor Android

Voor Android apparaten kan je gratis g-data antivirus downloaden vanuit de google play store met deze light versie worden je apps dagelijks gecontroleerd, als er een virus of malware wordt gedetecteerd dan krijg je een melding om deze verwijderen.

De betaalde versie van g-data antivirus voor Android beschermt je tijdens het browsen op internet en als je betalingen doet via je smartphone. Je betaalt per mobiel apparaat € 15,95 per jaar.

G-data antivirus voor Android installeren

Download vanuit de google play g-data antivirus lite via deze link: https://play.google.com/store/apps/details?id=de.gdata.mobilesecurity&hl=nl

Eenmaal geïnstalleerd ga in het menu naar instellingen en toegangsgegevens en abonnementen. Via het tabblad registeren vul je de activatie code met je gegevens en klik op aanmelden. De betaalde versie van g-data antivirus voor Android wordt nu geactiveerd.

Vorig bericht
Handige back-up met een Synology NAS
Volgend bericht
G DATA Security for Android als beste uit de test! (2019)

Wellicht ook interessant:

Een veiligere werkplek

Start met een veiligere werkplek in 3 stappen.

Ontvang deze handige checklist om jouw werkplek veiliger te maken en 2x per maand handige tips en persoonlijk advies via mijn nieuwsbrief.

Door te abonneren op mijn nieuwsbrief ga je akkoord met het privacy beleid.

???? Start vandaag en word #cyberfit.

Neem alvast de 1e stap naar meer cyberweerbaarheid, ontvang 3 maanden gratis toegang tot de Chi Computers - Academy met Guardey.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Carlo Konijn, met een gerust hart werken.

Computerhulp op afstand

Heb je naar aanleiding van dit blog bericht nog vragen of extra hulp nodig om jouw probleem op te lossen. Plan eenvoudig een afspraak met mij voor een adviesgesprek of computerhulp op afstand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.