(opgelost) ongeldige waarde voor het register Windows 10

Krijg je de volgende melding bij het openen van een van de Windows apps: ongeldige waarde voor het register. Dan is er tijdens een update is mis gegaan, je kan via windows powershell dit eenvoudig oplossen.

Zorg ervoor dat je een back-up hebt van je e-mail en bestanden voordat je dit probeert. Zorg er ook voor dat alle openstaande programma’s zijn afgesloten.

Open Windows powershell, door te klikken op zoeken en typ powershell. Klik met de rechtermuis knop op Windows powershel en openen als administrator, Als het programma is geopend vul je onderstaande regel in.

Get-AppXPackage | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register “$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml”}

Windows gaat nu alle windows apps en programma’s opnieuw installeren in het register. Zodra deze klaar is kan je alle windows apps weer zonder problemen gebruiken.

close
Abonneer op onze nieuwsbrief.

Veilig online surfen met Goose VPN

Bescherm jezelf online met GOOSE VPN™. GOOSE VPN™ is de enige echte Nederlandse VPN aanbieder. Veilig en onbegrensd online met gebruiksvriendelijke software.

Goose VPN aanbieding

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.

6 reacties. Reactie plaatsen

 • Beste Carlo,
  Prima tip, gelukt zonder enige complicatie
  John

  Beantwoorden
 • Hallo Carlo,

  Wannner ik dit doe krijg ik de volgende melding: Deployment failed with HRESULT: 0x80073D02, Het pakket kan niet worden geïnstalleerd omdat bronnen
  waarin wijzigingen moeten worden aangebracht, momenteel in gebruik zijn.

  Hoe kan ik dit oplossen?

  Beantwoorden
  • Beste Cathe,

   Zorg ervoor dat je alle programma’s die open staan van te voren afsluit. Deze melding krijg je als er nog een programma open staat of een programma die op de achtergrond draait. Via ctrl + alt + del kan je naar taakbeheer, klik op meer detail voor de complete lijst processen. Hierin kan je bestaande programma’s afsluiten. het kan ook zijn dat het programma Windows shell experience host draait die het commando blokkeer deze kan je ook in deze lijst sluiten. Alleen de Windows processen onderaan de lijst mag je niet afsluiten.

   Beantwoorden
 • Hoi Carlo,
  Het probleem blijft na je tip. Heb je nog opties?

  Groeten

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Menu