Office 365 Advanced Threat Protection

Je postvakken beveiligen tegen geavanceerde bedreigingen

Iedere dag zijn er weer nieuwe malware-aanvallen. Office 365 heeft een oplossing waarmee je je e-mail hiertegen kunt beveiligen. Office 365 Advanced Threat Protection kan je helpen bij in realtime het beveiligen van je postvakken, bestanden, online opslag en toepassingen tegen nieuwe, geavanceerde aanvallen. Het biedt holistische bescherming in Microsoft Teams, Word, Excel, PowerPoint, Visio, SharePoint Online en OneDrive voor Bedrijven. Dit programma biedt beveiliging tegen onveilige bijlagen en continue beveiliging tegen schadelijke koppelingen, en is daarmee een aanvulling op de beveiligingsfuncties van Exchange Online Protection voor betere beveiliging tegen zero-day-aanvallen.

Beveiliging tegen onveilige bijlagen

Met Veilige bijlagen kun je voorkomen dat schadelijke bijlagen van invloed zijn op jouw e-mailomgeving, ook als de handtekeningen van de bijlagen niet bekend zijn. Alle verdachte inhoud doorloopt in realtime een op gedrag gebaseerde malwareanalyse waarin met Machine Learning-technieken de inhoud op verdachte activiteiten wordt gecontroleerd. Onveilige bijlagen worden geïsoleerd in een sandbox voordat ze naar ontvangers worden verzonden. Het voordeel is een overzichtelijk Postvak IN zonder malware, met betere beveiliging tegen zero-day-aanvallen.

Office 365 veilige bijlage en links met advanced threat protection

Je omgeving beveiligen wanneer gebruikers op onveilige koppelingen klikken

Office 365 Advanced Threat Protection biedt beveiliging tegen schadelijke koppelingen door inhoud te scannen. Veilige koppelingen is een uitbreiding hiervan en beveiligt je omgeving wanneer gebruikers op een koppeling klikken. Terwijl de inhoud wordt gescand, worden de URL’s herschreven voordat ze door Office 365 lopen. De URL’s worden in realtime onderzocht, op het moment dat er door een gebruiker op wordt geklikt. Als een koppeling onveilig is, krijgt de gebruiker een waarschuwing om niet naar de site te gaan of een melding dat de site is geblokkeerd. Er is rapportage beschikbaar, zodat beheerders kunnen bijhouden welke gebruikers wanneer op een koppeling hebben geklikt.

Office 365 Advanced Threat Protection kopen

Je kunt Advanced Threat Protection toevoegen aan de volgende Exchange- en Office 365-abonnementen: Exchange Online Abonnement 1, Exchange Online Abonnement 2, Office 365 F1, Exchange Online Protection, Office 365 Business Essentials, Office 365 Business Premium, Office 365 Enterprise E1, Office 365 Enterprise E2, Office 365 Enterprise E3, Office 365 Enterprise E4, Office 365 Enterprise E5, Office 365 Enterprise K1, Office 365 Enterprise K2, Office 365 Education.

Advanced Threat Protection is opgenomen in het Microsoft 365 voor bedrijven pakket. Als je Advanced Threat Protection wilt toevoegen aan je bestaande office 365 abonnement, neem dan contact met ons op.

Anywhere office ebook

Gratis E-book, overal eenvoudig werken met Microsoft 365 voor Bedrijven.

Ontvang het gratis ebook en 2x per maand handige tips en persoonlijk advies via mijn nieuwsbrief.

Door te abonneren op mijn nieuwsbrief ga je akkoord met het privacy beleid.

close
Anywhere office ebook

Gratis E-book, overal eenvoudig werken met Microsoft 365 voor Bedrijven.

Ontvang het gratis ebook en 2x per maand handige tips en persoonlijk advies via mijn nieuwsbrief.

Door te abonneren op mijn nieuwsbrief ga je akkoord met het privacy beleid.

Vorig bericht
Azure multi factor authentication (MFA) binnenkort verplicht
Volgend bericht
Wat kan jij doen tegen Phishing, spam e-mails ?

Wellicht ook interessant:

Blijf op de hoogte.

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. (Mailpoet) Lees onze privacyverklaring.
Carlo Konijn ICT advies en ondersteuning

Computerhulp op afstand

Heb je naar aanleiding van dit blog bericht nog vragen of extra hulp nodig om jouw probleem op te lossen. Plan eenvoudig een afspraak met mij voor een adviesgesprek of computerhulp op afstand.

m365
Menu