Raak je bestanden niet meer kwijt met een online back-up

Met OneDrive voor bedrijven heb je eenvoudige back-up waarin je jouw zakelijke bestanden kan opslaan in de cloud en heb je automatisch een online back-up voor jouw zakelijke bestanden.

Stel je maar eens voor er valt per ongeluk een glas drinken over je laptop en je realiseer dat je al een hele tijd geen back-up meer heb gemaakt van je bestanden en nu ? De kans is groot dat je in zo’n situatie al je bestanden kwijt bent. Hetzelfde geldt als bijvoorbeeld je valt of gestolen worden, het zijn allemaal kleine ongelukjes maar als het gebeurt zit je met veel stress.

OneDrive voor Bedrijven

OneDrive is onderdeel van het vertrouwde office pakket via office 365, je krijgt een extra map in je verkenner genaamd OneDrive en alle bestanden die je hierin opslaat worden automatisch online opgeslagen in de cloud. Als je werkt vanuit de map OneDrive heb je altijd een back-up van je bestanden en als er dan iets gebeurt met je laptop geen enkel probleem. Je kan eenvoudig OneDrive installeren op een andere computer en/of laptop en al jouw bestanden worden automatisch gedownload naar je nieuwe systeem.

OneDrive voor bedrijven zit onder andere inbegrepen in het Office 365 bedrijven premium pakket.

Vorig bericht
Handig om mee te werken in office 365: Office lens
Volgend bericht
Belangrijke Windows 10 update oktober 2017

Wellicht ook interessant:

Een veiligere werkplek

Start met een veiligere werkplek in 3 stappen.

Ontvang deze handige checklist om jouw werkplek veiliger te maken en 2x per maand handige tips en persoonlijk advies via mijn nieuwsbrief.

Door te abonneren op mijn nieuwsbrief ga je akkoord met het privacy beleid.

???? Start vandaag en word #cyberfit.

Neem alvast de 1e stap naar meer cyberweerbaarheid, ontvang 3 maanden gratis toegang tot de Chi Computers - Academy met Guardey.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Carlo Konijn, met een gerust hart werken.

Computerhulp op afstand

Heb je naar aanleiding van dit blog bericht nog vragen of extra hulp nodig om jouw probleem op te lossen. Plan eenvoudig een afspraak met mij voor een adviesgesprek of computerhulp op afstand.