Uw back-up de beste beveiliging tegen ransomware (virussen, spyware en malware)

Wat is de beste beveiliging tegen de nieuwste virussen en andere vormen van malware ? Deze vraag krijgen we met enige regelmaal en het antwoord is heel simpel.

Back-up, back-up en back-up

Zorg voor een goed back-up van alle belangrijke gegevens, Als het fout gaat dan gaat het meestal goed fout en zijn belangrijke gegevens niet meer toegankelijk of compleet verdwenen.

Een goede back-up

De meeste zijn ongetwijfeld gewend om met enige regelmaat een back-up te maken via een usb stick of externe harde schijf. Het nadeel hiervan ben je natuurlijk zelf, je dient jezelf aan te leren elke weel of maand een back-up te maken van alle belangrijke gegevens.

Het kan makkelijker met een cloud back-up

Via een cloud back-up worden uw belangrijke bestanden automatisch opgeslagen in de cloud op een externe server via bijv. Google, Microsoft of Apple. Voor een online back-up systeem betaal je ongeveer € 5,- a € 15,- per maand en dan heb je altijd een back-up van uw belangrijke gegevens.

De belangrijkste vraag zou zijn, hoe belangrijk zijn uw gegevens het is de investering meer dan genoeg waard om uw gegevens veilig te stellen.

De online back-up is onder andere opgenomen in ons alles in 1 pakket, zie hier voor meer informatie

close
Abonneer op onze nieuwsbrief.

carlo konijn

Extra hulp nodig?

Hebt je een vraag naar aanleiding van dit artikel ? Laat hieronder een reactie achter of stuur een e-mail.

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Fill out this field
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.
20 + 3 = ?
Enter the equation result to proceed
Menu