Office 365 Enterprise

WERKEN IN DE CLOUD MET OFFICE 365

Met office 365 krijgt u en uw medewerkers toegang tot E-mail, agenda, contacten en documenten vanaf elke locatie en op vrijwel elk apparaat. Het laat u en uw medewerkers werken waar en wanneer ze willen en geeft iedereen de mogelijkheid om hun eigen tijden te plannen en sneller te reageren vanaf elk apparaat. Office 365 werk op elke Windows computer, notebook, tablet en smartphone. Op vrijwel elk Android apparaat, Imac, Macbook, iphone, en ipad.

Eenvoudig samenwerken met Office 365

Vergroot de flexibiliteit binnen uw bedrijf, en geef uw medewerkers de cloud tools die ze nodig hebben om overal samen te werken.

Uw bedrijfs e-mail overal beschikbaar met outlook.
Geniet van gesynchroniseerde e-mail op al uw apparaten. Ongeacht welk apparaat u gebruikt uw e-mail, agenda en contacten zijn altijd up-to-date met de nieuwste wijzigingen

OneDrive voor uw belangrijke data
Bewaar uw gegevens in uw eigen veilige cloud opslag met OneDrive voor Bedrijven.

Office 365 op al uw apparaten

Altijd toegang tot de nieuwste versie van uw vertrouwde Office-programma’s, ongeacht of u een pc, Mac, tablet of telefoon gebruikt.

[ultimate_icon_list][ultimate_icon_list_item icon=”Defaults-check” icon_color=”#92b63c”]1000 GB opslagruimte voor belangrijke bestanden.[/ultimate_icon_list_item][ultimate_icon_list_item icon=”Defaults-check” icon_color=”#92b63c”]Overal toegang tot uw bestanden, Pc, laptop, mac, tablet en Smartphone.[/ultimate_icon_list_item][ultimate_icon_list_item icon=”Defaults-check” icon_color=”#92b63c”]Altijd een back-up van uw belangrijke gegevens.[/ultimate_icon_list_item][/ultimate_icon_list]
overal toegang met onedrive

Werken in de Cloud

Een centrale plaats voor uw bedrijf

Vereisten:
Recente Iphone, android toestel of windows phone

Computer, laptop of mac min. core 2 deo 2,0 Ghz met 2 GB intern werkgeheugen en min. Windows 7 of recente versie mac OS.

Office+365+Enterprise
€+20,-per+maand,+per+gebruiker+(Leden+eenmalige+kosten+€+0,-)
  • 50+GB+Bedrijfse-mail+
  • 1+TB+online+back-up
  • 1+TB+Sharepoint
  • Skype+voor+Bedrijven
  • MDM:+mobiliteit+beveiliging
Office+365+Enterprise
€+20,-per+maand,+per+gebruiker+(niet+leden+eenmalige+kosten+€+480,-+per+gebruiker)
  • 50+GB+Bedrijfse-mail+
  • 1+TB+online+back-up
  • 1+TB+Sharepoint
  • Skype+voor+Bedrijven
  • MDM:+mobiliteit+beveiliging

Voorwaarden, abonnement en beëindiging

  1. Op uw cloud-dienst zijn voorwaarden van toepassing.
  2. Het abonnement op uw cloud-dienst wordt aangegaan voor onbepaalde tijd en is opzegbaar met inachtneming van een opzegtermijn van 1 maand. Domeinnamen zijn hiervan uitgezonderd. Het contract voor een domeinnaam wordt aangegaan voor 1 jaar (12 maanden) en wordt na afloop van 1 jaar (12 maanden) omgezet in een overeenkomst voor onbepaalde tijd, tenzij u 1 maand voor het einde van de contractdatum de overeenkomst opzegt. Na omzetting in een overeenkomst voor onbepaalde tijd is de overeenkomst opzegbaar met inachtneming van een opzegtermijn van 1 maand.
  3. Voor beëindiging van uw cloud-dienst geldt het volgende:
  • U geeft per brief of e-mail aan welke cloud-dienst(en) u wilt beëindigen.
  • Per e-mail ontvangt u een bevestiging van uw verzoek. Volg de instructies en bevestig de beëindiging per e-mail. Pas daarna wordt uw beëindigingsverzoek verwerkt.

4. Voor wijziging van uw abonnement, bijvoorbeeld bij een verhuizing, houdt u dan rekening met de nodige voorbereiding en doorlooptijd. Geef uw nieuwe adres daarom tijdig door.

5. Bij het ondertekenen van de offerte gaat u mede akkoord met de algemene en betalings voorwaarden va Chi Computers.

072-7433676

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Vorig bericht
Computer, Notebook reparatie heerhugowaard
Volgend bericht
Online marketing

Wellicht ook interessant:

Een veiligere werkplek

Start met een veiligere werkplek in 3 stappen.

Ontvang deze handige checklist om jouw werkplek veiliger te maken en 2x per maand handige tips en persoonlijk advies via mijn nieuwsbrief.

Door te abonneren op mijn nieuwsbrief ga je akkoord met het privacy beleid.

???? Start vandaag en word #cyberfit.

Neem alvast de 1e stap naar meer cyberweerbaarheid, ontvang 3 maanden gratis toegang tot de Chi Computers - Academy met Guardey.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Carlo Konijn, met een gerust hart werken.

Computerhulp op afstand

Heb je naar aanleiding van dit blog bericht nog vragen of extra hulp nodig om jouw probleem op te lossen. Plan eenvoudig een afspraak met mij voor een adviesgesprek of computerhulp op afstand.