OneDrive voor bedrijven instellen

Maak van te voren een map aan op het systeem op de hardeschijf waar u de meeste opslagruimte hebt. Bijvoorbeeld op de C schijf of een D (Data) schijf. Open hiervoor de verkenner ga naar de betreffende hardeschijf en maak een nieuwe map aan op de schijf. Noem deze bijvoorbeeld o of one .

Open vervolgens OneDrive, ga hiervoor bij Windows 7, 8.1, 10 naar het zoekveld bij start en type OneDrive. Als het goed is verschijnt er maar een genaamd OneDrive. Er wordt gevraagd om uw account en wachtwoord, Uw account is uw @bedrijfnaam e-mail adres van office 365.

onedrive instellen

Er wordt hierna gevraagd in welke map u de bestanden wilt synchroniseren. kies op het blauwe gedeelte locatie wijzigen en navigeer naar de map o of one die u in een eerder stadium had aangemaakt op een C: of D: schijf.

onedrive map wijzigen

onedrive map locatie selecteren in map o

Vervolgens vraagt OneDrive welke bestanden u wilt synchroniseren, hier kunt u kiezen voor alles of selectief aan geven welke mappen en bestanden op het systeem opgeslagen mogen worden.

onedrive bestanden synchroniseren

OneDrive gaat nu uw bestanden synchroniseren dit kan enige tijd duren afhankelijk van de grote van de bestanden en mappen. Zodra alle mappen en bestanden groen zijn gekleurd kunt u beginnen met werken.

Office upload centrum

Ga vervolgens naar het office upload centrum via start en typ bij zoeken office 2016 upload centrum ( als u een oude versie gebruikt probeer dan 2013 of 2010)

office 2016 upload centrum

Klik in het office upload centrum op het tandwieltje en pas de volgende instellingen toe: aantal dagen dat u bestanden in de cache blijven 1 dag, graag aanvinken bestanden uit de document cache verwijderen als ze worden gesloten en druk op ok

upload centrum instellingen

close

Blijf op de hoogte

Ontvang 2x per maand handige tips en persoonlijk advies via mijn nieuwsbrief.

Door te abonneren op mijn nieuwsbrief ga je akkoord met het privacy beleid.

Advertentie van onze partner inktweb:

Gratis E-books
Download gratis onze e-books

G-Data internet security
Veilig online op al jouw apparaten

Goose VPN
Veilig online surfen met Goose VPN

Ziggo Zakelijk internet
Snel internet voor ondernemerscarlo konijn

Extra hulp nodig?

Hebt je een vraag naar aanleiding van dit artikel ? Laat hieronder een reactie achter of stuur een whatsapp bericht

Blijf op de hoogte

Ontvang 2x per maand handige tips en persoonlijk advies.

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. (Mailpoet) Lees onze privacyverklaring.

Menu