Tot slot: wordt een modern bedrijf

Tastea—an innovative beverage retailer based in Orange County, California—wanted to prepare for expansion while maintaining high levels of quality and service. The company decided that a key to creating a repeatable customer experience across stores was to standardize operations while opening up clearer lines of communication. The company now relies on Office 365 for everything from inventory management to customer service. Tastea believes that it will open more stores and have greater business success with Office 365

Since 2010, the founders of Seattle, Washington-based Breathe Hot Yoga have shared their passion for yoga—expanding from one to three studios in fewer than three years. Believing that a professional presentation is integral to success, Breathe uses Microsoft Office 365 as its core business platform.

Op welke manier denk jij office 365 te gaan gebruiken ? 

close
Abonneer op onze nieuwsbrief.

Veilig online surfen met Goose VPN

Bescherm jezelf online met GOOSE VPN™. GOOSE VPN™ is de enige echte Nederlandse VPN aanbieder. Veilig en onbegrensd online met gebruiksvriendelijke software.

Goose VPN aanbieding

Gerelateerde berichten

Alles in 1 met office 365

Deel 1: Wat is office 365

Office 365 is het vertrouwde office pakket met Word, Excel, PowerPoint, OneNote en Outlook gecombineerd met handige zakelijke kantoor automatisering mogelijkheden. Hieronder valt Bedrijfs e-mail via Microsoft exchange, persoonlijke online opslag en online back-up voor uw gegevens via OneDrive voor…
Lees verder

Deel 2: E-mail en agenda

Toegang tot e-mail, contactpersonen en gedeelde agenda’s vanaf elke locatie. Office 365 heeft zijn eigen e-mail service genaamd Microsoft Exchange waarin u uw bedrijfsnaam @uwbedrijf kan koppelen aan office 365. Uw e-mail, agenda en contactpersonen worden vanaf dat moment bewaard…
Lees verder
skype voor bedrijven online vergaderen

Deel 5: Skype voor Bedrijven

Online vergaderen met skype heeft voor meeste geen introductie nodig, de meeste professionals maken als gebruik van Skype voor de communicatie tussen klanten, collega’s en leveranciers. Met Skype voor bedrijven blijft u gebruik maken van dezelfde communicatie mogelijkheden met als…
Lees verder
Menu