Deel 3: OneDrive voor Bedrijven

Werken aan bestanden vanaf elke locatie met OneDrive voor bedrijven, net zoals met exchange online worden uw bestanden online opgeslagen in een documenten bibliotheek genaamd OneDrive voor Bedrijven. OneDrive is een persoonlijk opslagruimte een beetje hetzelfde als jouw eigen map op je computer, notebook of mac echter met hetzelfde beamer effect alle bestanden worden getoond op de apparaten die je gebruikt en altijd met de meeste recente versie gesynchroniseerd.

Werken met OneDrive voor bedrijven

Er zijn een aantal manieren om via OneDrive te werken, je kan de bureaublad app installeren op de systemen die je het meeste gebruikt of werken via de web versie van OneDrive.

onedrive voor bedrijven

Werken via de OneDrive app: als je de app installeert op een systeem verschijnt er een extra map in de verkenner of in de finder (Mac) genaamd OneDrive. Al jouw bestanden en mappen worden op deze locatie gesynchroniseerd op je systeem. Net zoals je normaal gesprokken al je bestanden opslaat in mijn documenten, mijn afbeeldingen enz. staan deze nu in de OneDrive map. Wanneer je werkt in een bestand of map verandert het bestand in 2 draaiende pijltjes ter indicatie dat je in het bestand werkt of dat er aanpassingen in worden gedaan. Zodra je klaar bent zal het bestand veranderen in een groen symbool ter indicatie dat jouw bestand online is opgeslagen en op het systeem waarmee je werkt.

Werken via de webversie: als je geen gebruik maakt van de OneDrive app kan je gebruik maken van de webversie, als je aanmeldt bij de webversie verschijnt dezelfde mappenstructuur zoals je gewend bent als via de verkenneer te werken. Bij het selecteren van office documenten kunt u deze eenvoudig bekijken en bewerken via de webversie of deze openen via jouw office applicatie op je systeem. Jouw bestanden zijn ten alle tijden binnen handbereik.

Bestanden eenvoudig opslaan, synchroniseer gegevens.

Altijd de nieuwste versie van bestanden
Als je bestanden online zijn opgeslagen, kun je ze gemakkelijk opslaan, organiseren en delen. Je kunt zo met collega’s aan documenten werken, rapporten delen met zakenpartners of in contact blijven met klanten. Je bestanden zijn altijd up-to-date, dus iedereen heeft toegang tot de nieuwste versie.

Ruimte voor al je bestanden
Met 1 TB ( 1000GB ) aan opslagcapaciteit voor persoonlijke documenten kun je al je bestanden online opslaan en vanaf elke locatie openen op een pc, Mac of iOS-, Android™- of Windows-apparaat.

Met onedrive voor bedrijven zijn uw belangrijke bestanden altijd binnen handbereik.

ESET protect banner
Vorig bericht
Deel 2: E-mail en agenda
Volgend bericht
Deel 4: SharePoint online

Wellicht ook interessant:

Een veiligere werkplek

Start met een veiligere werkplek in 3 stappen.

Ontvang deze handige checklist om jouw werkplek veiliger te maken en 2x per maand handige tips en persoonlijk advies via mijn nieuwsbrief.

Door te abonneren op mijn nieuwsbrief ga je akkoord met het privacy beleid.

???? Start vandaag en word #cyberfit.

Neem alvast de 1e stap naar meer cyberweerbaarheid, ontvang 3 maanden gratis toegang tot de Chi Computers - Academy met Guardey.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

3 maanden gratis toegang.

Online trainingen

Neem alvast de 1e stap naar meer cyberweerbaarheid, ontvang 3 maanden gratis toegang tot de Chi Computers – Academy met Guardey.

Leuke video’s (15 min.)
Praktische tips.
#cyberfit.
Vergoot jouw kennis,
Eenvoudig toepasbaar.
Cyberweerbaarheid.
Carlo Konijn, ict adviseur Chi Computers

Computerhulp op afstand

Heb je naar aanleiding van dit blog bericht nog vragen of extra hulp nodig om jouw probleem op te lossen. Plan eenvoudig een afspraak met mij voor een adviesgesprek of computerhulp op afstand.

Acronis cyberfit