Deel 2: E-mail en agenda

Toegang tot e-mail, contactpersonen en gedeelde agenda’s vanaf elke locatie. Office 365 heeft zijn eigen e-mail service genaamd Microsoft Exchange waarin u uw bedrijfsnaam @uwbedrijf kan koppelen aan office 365. Uw e-mail, agenda en contactpersonen worden vanaf dat moment bewaard op de centrale servers van Microsoft. Elk apparaat die u koppelt aan uw office 365 account wordt verbonden aan uw e-mail, agenda en contacten in de vorm van een beamer effect. Op elk apparaat heeft u ten alle tijden in zage in uw e-mail, agenda en contacten.

Zie het als Netflix: als ik mijn serie kijk via mijn tv en halverwege wil ik verder kijken op mijn tablet, zodra ik de Netflix app open op mijn tablet gaat mijn serie precies verder waar ik gebleven was. Simpelweg omdat de betreffende serie niet is opgeslagen op mijn tablet of tv maar op een centrale server. En deze centrale server geef ik enkel een seintje dat ik vanaf nu verder wil kijken op mijn tablet en alles gaat precies verder waar ik gebleven was.

Wanneer u gebruik gaat maken van Microsoft Exchange krijgt u dezelfde mogelijkheid. Ongeacht het apparaat, ongeacht de locatie u kunt altijd bij uw e-mail, agenda en contacten.

hosted email via exchange

Blijf overal verbonden met bedrijfse-mail van exchange online

Altijd up-to-date, waar je Office ook gebruikt
In Office 365 worden e-mailberichten, agenda’s en contactgegevens op al je apparaten in realtime gesynchroniseerd. Inhoud is dus altijd up-to-date, welk apparaat je ook gebruikt.

Eenvoudige planning
In je eigen of gedeelde agenda’s kun je op elk gewenst moment zien wanneer mensen beschikbaar of bezet zijn. Plannen gaat eenvoudig en probleemloos. Vanaf elke locatie.

Bescherm je mobiele gegevens
Als je je telefoon kwijtraakt, hoef je niet in paniek te raken. Met Office 365 kun je je gegevens op afstand wissen en zo ongeoorloofde toegang voorkomen.

 Met office 365 krijgt u extra mobiliteit met uw e-mail, agenda en contacten op vrijwel elk apparaat.

ESET protect banner
Vorig bericht
Deel 1: Wat is office 365
Volgend bericht
Deel 3: OneDrive voor Bedrijven

Wellicht ook interessant:

Een veiligere werkplek

Start met een veiligere werkplek in 3 stappen.

Ontvang deze handige checklist om jouw werkplek veiliger te maken en 2x per maand handige tips en persoonlijk advies via mijn nieuwsbrief.

Door te abonneren op mijn nieuwsbrief ga je akkoord met het privacy beleid.

???? Start vandaag en word #cyberfit.

Neem alvast de 1e stap naar meer cyberweerbaarheid, ontvang 3 maanden gratis toegang tot de Chi Computers - Academy met Guardey.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

3 maanden gratis toegang.

Online trainingen

Neem alvast de 1e stap naar meer cyberweerbaarheid, ontvang 3 maanden gratis toegang tot de Chi Computers – Academy met Guardey.

Leuke video’s (15 min.)
Praktische tips.
#cyberfit.
Vergoot jouw kennis,
Eenvoudig toepasbaar.
Cyberweerbaarheid.
Carlo Konijn, ict adviseur Chi Computers

Computerhulp op afstand

Heb je naar aanleiding van dit blog bericht nog vragen of extra hulp nodig om jouw probleem op te lossen. Plan eenvoudig een afspraak met mij voor een adviesgesprek of computerhulp op afstand.

Acronis cyberfit