Overal toegang tot uw e-mail met exchange online

Krijg toegang tot bedrijfs-e-mail, de agenda en contactpersonen op uw pc, telefoon en webbrowser met Exchange Online, gehoste e-mail. Eenvoudig te gebruiken via elk e-mail programma, of door middel van de verschillende outlook apps.

De werking van Exchange e-mail

Traditionele e-mail oplossingen via een provider versturen uw e-mail naar uw computer waarop u uw e-mail heeft ingesteld. U kunt alleen werken op een apparaat en als u onderweg bent kunt u niet bij uw e-mail. Exchange e-mail blijft op de Microsoft server staan en creëert een vorm van beamer effect naar al uw apparaten waarop u uw e-mail heeft ingesteld. alle wijziging die u maakt of als u beantwoordt op een e-mail worden ook getoond op alle andere apparaten die u gebruikt. Hiermee bent u niet langer gebonden aan een apparaat en waar u ook bent kunt u bij uw e-mail verkeer.

Exchange e-mail werken op elk apparaatOutlook apps

Met de verschillende outlook apps voor smartphone, tablet en via de browser behoud u dezelfde uitstraling op elk apparaat waarmee u eenvoudig kan blijven werken zonder te hoeven zoeken naar de instellingen of een andere manier van werken.

Voordelen van Microsoft e-mail, Beveiliging en betrouwbaarheid

Exchange Online helpt uw informatie te beschermen met geavanceerde mogelijkheden. Anti-malware- en anti-spamfilters beveiligen uw postvakken. Functies ter voorkoming van gegevensverlies verhinderen dat gebruikers per ongeluk vertrouwelijke informatie naar onbevoegde personen verzenden. Redundante servers, eersteklas noodherstelmogelijkheden en een team van beveiligingsexperts over de hele wereld bewaken Exchange Online dag en nacht om uw gegevens te beschermen. En met een gegarandeerde beschikbaarheid van 99,9% en een SLA met financiële garantie kunt u ervan op aan dat uw e-mail altijd werkt. (zie ook de Microsoft website)

  • Grote postvakken: Elke gebruiker krijgt 50 GB postvak opslag en kan berichten van maximaal 150 MB verzenden.
  • Outlook-ondersteuning: Gebruikers kunnen ondersteunde versies van Outlook met Exchange Online verbinden, zodat ze de uitgebreide clienttoepassing kunnen gebruiken die ze al kennen.
  • Webtoegang: De webversie van Outlook biedt voor web client toegang een uitstekende browserervaring die net zo werkt als de volledige Outlook-client.
  • Outlook-app: Doe meer op uw telefoon en tablet met de Outlook-app voor iOS en Android.
  • Gedeelde agenda en contactpersonen: Vergelijk agenda’s om vergaderingen te plannen en krijg toegang tot samenwerkingsfuncties, waaronder gedeelde agenda’s, groepen, de algemene adressenlijst, externe contactpersonen, taken, vergaderruimten en delegatiemogelijkheden.
  • Beveiliging: Elk postvak is beveiligd met uitstekende anti-malware- en anti-spambeveiliging via Exchange Online Protection.
  • Automatisch antwoord: direct via outlook een afwezigheids assistent inschakelen tijdens een vakantie periode

Prijzen van Exchange online

Een e-mailbox via Exchange online gaat per gebruiker (e-mail adres) voor € 3,40 per maand, per gebruiker, de prijs voor een Exchange e-mail box is duurder dan traditionele e-mail oplossingen, echter als u de productiviteit wilt verhogen in uw bedrijf en uw e-mail overal wilt gebruiken is het een kleine investering. (zie ook onze vergelijking met traditionele e-mail)

U kunt Exchange online direct bestellen in onze webshop of bekijk het complete overzicht van Exchange online

Vorig bericht
Hosted e-mail vs Office 365 exchange online
Volgend bericht
Keuzehulp: De juiste provider voor uw Zakelijk mobiel bellen pakket

Wellicht ook interessant:

Een veiligere werkplek

Start met een veiligere werkplek in 3 stappen.

Ontvang deze handige checklist om jouw werkplek veiliger te maken en 2x per maand handige tips en persoonlijk advies via mijn nieuwsbrief.

Door te abonneren op mijn nieuwsbrief ga je akkoord met het privacy beleid.

???? Start vandaag en word #cyberfit.

Neem alvast de 1e stap naar meer cyberweerbaarheid, ontvang 3 maanden gratis toegang tot de Chi Computers - Academy met Guardey.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Carlo Konijn, met een gerust hart werken.

Computerhulp op afstand

Heb je naar aanleiding van dit blog bericht nog vragen of extra hulp nodig om jouw probleem op te lossen. Plan eenvoudig een afspraak met mij voor een adviesgesprek of computerhulp op afstand.