Product review: Yealink t19p e2

De Yealink t19p e2 is het basis model van Yealink, Dit VoIP toestel is uitgerust met 1 sip account, 2x 10/100 netwerkaansluiting, de mogelijkheid om een headset aan te sluiten en kan gebruik maken van auto provisioning (op afstand beheren).

Het toestel kost € 59,- excl. btw en het goedkoopste toestel van Yealink, Het toestel ziet er simpel uit zoals je verwacht van een toestel van € 59,-. Het is echter een van de weinige met handige snel toetsen en een volwaardig display. De meeste VoIP toestel in deze prijsklasse hebben geen display. Dit maakt de Yealink t19p e2 een uitzonderlijk model voor een nette prijs.

Het toestel heeft handige sneltoetsen om iemand in de wacht te zetten, eenvoudig te kunnen doorschakelen of om een vergadering te starten met meerdere personen.

Voordelen:

Volwaardig VoIP toestel
Goede prijs verhouding
volwaardig display en handige sneltoetsen

Nadelen:

maar 1 account
Excl. stroomadapter (stroom adapter kost € 10,- extra.

Samenvatting

De yealink t19p is een geweldige aanvulling voor bedrijven, die een bekwaam toestel zoeken voor een lage prijs. Je bent enkel beperkt met 1 VoIP account (uitbellen met een nummer)

Bestel uw Yealink toestel via onze webshop

Vorig bericht
Handige tips voor pokemon Go
Volgend bericht
Product review: Intel NUC Pentium

Wellicht ook interessant:

Een veiligere werkplek

Start met een veiligere werkplek in 3 stappen.

Ontvang deze handige checklist om jouw werkplek veiliger te maken en 2x per maand handige tips en persoonlijk advies via mijn nieuwsbrief.

Door te abonneren op mijn nieuwsbrief ga je akkoord met het privacy beleid.

???? Start vandaag en word #cyberfit.

Neem alvast de 1e stap naar meer cyberweerbaarheid, ontvang 3 maanden gratis toegang tot de Chi Computers - Academy met Guardey.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Carlo Konijn, met een gerust hart werken.

Computerhulp op afstand

Heb je naar aanleiding van dit blog bericht nog vragen of extra hulp nodig om jouw probleem op te lossen. Plan eenvoudig een afspraak met mij voor een adviesgesprek of computerhulp op afstand.