Product review: Intel NUC Pentium

De intel nuc systemen blijven mij verbazen, zoveel mogelijkheden in een klein kastje. Intel komt de pentium intel nuc als instap model in tegenstelling tot hun vorige model de intel celeron. De intel pentium is een stuk sneller dan zijn kleine broertje de intel celeron en maakt deze intel nuc een heel interessant instap model.

De intel pentium quad core is bedoeld voor de bekende office apps, internet, e-mailen, en simpele spelletjes via internet. het systeem wordt geleverd 4 of 8 GB werkgeheugen en een snelle SSD van 120 of 250 GB. Voldoende snelheid en capaciteit om een volwaardige desktop mee te vervangen. Gecombineerd met Intel HD graphics kan de intel nuc eenvoudig films en muziek streamen zonder vertragingen.

Specificaties intel nuc pentium:

Intel Pentium Quad Core
4 of 8 GB geheugen
120 of 250 GB SSD
Intel HD graphics
4x usb
1x VGA
1x mini hdmi
1x lan 10/100/1000
1x Wlan
Windows 10 x64 NL

Specificatie intel nuc pentium

Samenvating intel nuc

De intel nuc pentium is een laagdrempelig en compleet basis systeem voor huis, tuin en keuken gebruik. Een ideale vervanger van de ouderwetse desktop.

Bekijk de Intel NUC Pentium in onze webshop

close
Abonneer op onze nieuwsbrief.

Gerelateerde berichten

Menu