Nog 3 maanden voor de gratis upgrade naar Windows 10

op 29 juli 2015 kwam Windows 10 uit en het 1e jaar krijgen Windows 7, 8 gebruikers de mogelijkheid naar een gratis upgrade voor Windows 10. Op 29 juli 2015 stapte 30% van de Nederlanders direct over naar Windows 10 en vele volgende in de periode erna.

Stap over naar Windows 10 met ons stappenplan

Om succesvol en moeiteloos de upgrade uit te voeren naar Windows 10 kunt u ons stappenplan volgen, deze kunt u hier bekijken en door lezen

Hieronder sommen we nog even op de voordelen van Windows 10

Windows 10 werkt hetzelfde als Windows 7 met het start menu, en maakt werken eenvoudig en vertrouwd voor iedere Windows gebruiker. In het start menu staan uw laatste gebruikte apps, tabblad naar alle apps (voorheen alle programma’s), eenvoudig naar de verkenner (deze computer) en natuurlijk de instellingen van uw systeem. Met de vernieuwde zoekfunctie in de start balk is het nog makkelijker om uw documenten, apps of andere bestanden op te vragen.

Windows 10 is geheel verbonden met de cloud, om u te voorzien van een automatisch back-up systeem via OneDrive. OneDrive werkt hetzelfde als Dropbox en Google Drive. U kopieert of slaat uw bestanden op in OneDrive en alle bestanden worden automatisch online veilig opgeslagen. Mocht er iets gebeuren met uw systeem dan heeft u altijd een back-up van uw belangrijke bestanden, documenten, foto’s en video’s.

Hieronder een korte introductie voor Windows 10

Het stappenplan voor uw Windows 10 upgraden start hier

Vorig bericht
Privacy instellingen in Windows 10
Volgend bericht
Zo kies je een sterk en veilig wachtwoord

Wellicht ook interessant:

Een veiligere werkplek

Start met een veiligere werkplek in 3 stappen.

Ontvang deze handige checklist om jouw werkplek veiliger te maken en 2x per maand handige tips en persoonlijk advies via mijn nieuwsbrief.

Door te abonneren op mijn nieuwsbrief ga je akkoord met het privacy beleid.

???? Start vandaag en word #cyberfit.

Neem alvast de 1e stap naar meer cyberweerbaarheid, ontvang 3 maanden gratis toegang tot de Chi Computers - Academy met Guardey.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Carlo Konijn, met een gerust hart werken.

Computerhulp op afstand

Heb je naar aanleiding van dit blog bericht nog vragen of extra hulp nodig om jouw probleem op te lossen. Plan eenvoudig een afspraak met mij voor een adviesgesprek of computerhulp op afstand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.