Bescherm uw tablet tegen virussen en ander malware

Ja helaas gebeurt het toch steeds meer dat er virussen worden gemaakt voor tablets, tegenwoordig werken we steeds meer met tablets, bestellen in online winkels, we e-mailen en doen onze bankzaken via onze tablet.
Onveilige apps, bij een Android tablet zijn de richtlijnen niet hoog als in bijv. de Apple app store waardoor het makkelijker is voor virusontwikkelaars om een app te creëren en deze in de play store te plaatsen. Het is daarom altijd heel belangrijk voordat u een app installeert op uw tablet om te kijken naar de beoordelingen en waardering van anderen die de app al hebben gebruikt. Als deze er laag zijn of de app is bijna niet gedownload kunt u beter kijken naar een andere app.

Een antivirus pakket voor uw tablet, ondertussen zijn er verschillende antivirus pakketten beschikbaar voor Android tablets om deze te beschermen tegen de gevaren op internet. Bijvoorbeeld g-data antivirus

Windows tablet: alle Windows tablet zijn voorzien van Windows defender en hebben hiermee een ingebouwde antivirus om uw te beschermen. Het is mogelijk als u veel op internet zit en veel bankzaken doet om ook hiervoor een g-data antivirus pakket te nemen voor extra bescherming.

Bekijk op bol.com

close
Abonneer op onze nieuwsbrief.

Advertentie van onze partner inktweb:

Computerservice en ondersteuning

carlo konijn

Extra hulp nodig?

Hebt je een vraag naar aanleiding van dit artikel ? Laat hieronder een reactie achter of stuur een e-mail.

+31 (0) 727433676

Ma 13.00 – 18.00 uur, Di – Vr. 10.00 – 18.00 uur

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Fill out this field
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.
30 + 5 = ?
Enter the equation result to proceed

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Menu