De Top 3 gratis cloud diensten vergelijken

Hieronder een compleet overzicht van verschillende Gratis cloud diensten.

In het volgende overzicht zijn de meest gebruikte Gratis cloud diensten opgenomen. Met daarbij een korte omschrijving en uitleg over deze Gratis cloud diensten. Tegenwoordig zijn er veel cloud diensten waarmee u een back-up kunt maken van uw gegevens. In deze lijst staan de meest gebruikte en veiligste Cloud Diensten.

Dropbox
 • Gratis tot: 2 GB
 • Werkt op: Windows, Apple & Android
 • Smartphone App: Windows, Apple & Android
 • Camera back-up: Ja
 • Extra ruimte: € 99,- per jaar voor 1000GB
 • Geen office pakket
Google Drive
 • Gratis tot:15 GB
 • Werkt op: Windows, Apple & Android
 • Smartphone App: Windows, Apple & Android
 • Camera back-up: Ja
 • Extra ruimte: € 99,- per jaar voor 1000GB:
 • met Open Office:

Dropbox

Dropbox is een van de meeste bekendste gratis cloud diensten. Via dropbox kan je heel makkelijk bestanden bewaren in de cloud en laten synchroniseren op uw computer en notebook. Dropbox heeft tegenwoordig als nadeel dat deze geen office pakket heeft ingebouwd. Dropbox is puur voor het bewaren van bestanden of voor back-up doeleinden. Wanneer u uw dropbox gaat uit breiden ziet u vrij snel dat dit een stuk duurder is tegenstelling tot andere cloud diensten.

Google Drive

Google drive met liefst 15GB aan gratis opslagruimte en een geïntegreerd office pakket. (via de browser werken aan Word, Excel en PowerPoint.) Dit gaat via google open office. Voor iedereen die meer uit zijn / haar cloud opslag wil halen om overal te kunnen werken. Open office is niet hetzelfde als Microsoft office en de bestand type zijn anders. Als u deze bestanden verstuurd moet de ontvanger ook Google drive met open office hebben. (privacy: google gebruikt uw data voor marketing doeleinde)

 

Microsoft OneDrive

Microsoft OneDrive biedt meer gratis opslag in tegenstelling tot Google Drive. En heeft het vetrouwde office pakket ingebouwd in de vorm van Office online ( Gratis Microsoft office pakket ) en als je camera back-up in schakelt krijgt u 15 GB extra opslag ruimte.(totaal 30GB Gratis) Office online is een basis pakket van het vertrouwde office pakket. Iedereen die al met office werkt kan heel eenvoudig gelijk weer aan de slag. En elke ontvanger kan altijd het document openen zelfs degene die geen office pakket hebben kunnen via een deel link alsnog het document bekijken. Microsoft OneDrive is het meeste veiligste cloud systeem dankzij multi authentication en bekijkt niet uw gegevens wegens EU wetten.

Ontvang gratis uw account via https://www.onedrive.com

Voor de meeste gebruikers biedt OneDrive de beste oplossing altijd een back-up van uw gegevens. En een compleet office pakket om overal te kunnen werken.

Ontvang uw OneDrive account voor € 59,- met 1000 GB aan opslagruimte.

Koop bij bol.com

close
Abonneer op onze nieuwsbrief.

carlo konijn

Extra hulp nodig?

Hebt je een vraag naar aanleiding van dit artikel ? Laat hieronder een reactie achter of stuur een e-mail.

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Fill out this field
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.
28 - 13 = ?
Enter the equation result to proceed

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Menu