Office 2010 Starter wordt gratis office online

Office 2010 starter werd voorheen gratis meegeleverd bij een computer of notebook.

Microsoft Office Starter 2010 is een vereenvoudigde versie van Microsoft Office 2010 die vooraf wordt geladen op uw computer en die u meteen kunt gebruiken. Office Starter bevat het spreadsheet programma Microsoft Excel Starter 2010 en het tekstverwerkingsprogramma Microsoft Word Starter 2010.

Office 2010 starter wordt tegenwoordig niet meer gebruikt met de komst van OneDrive. OneDrive biedt consumenten dezelfde mogelijkheid via de browser. Daarnaast krijg je er ook Powerpoint en Onenote bij. U kunt een gratis OneDrive account aanvragen via deze link

OneDrive

Microsoft  OneDrive is een cloud oplossing van Microsoft. Al jouw data wordt online bewaart en via de browser kan je documenten openen en bewerken. Al jouw data is vanaf elke locatie beschikbaar. Tot 15 gb opslag is zelfs gratis een geweldig alternatief op office starter.

close
Abonneer op onze nieuwsbrief.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Menu