Overstappen naar de nieuwste versie van Windows, Windows 10

Sinds 29 juli 2015 is Windows 10 beschikbaar en tot 29 juli 2016 komen alle Windows 7 en 8 gebruikers in aanmerking voor een gratis upgrade. Na deze periode worden er software licentie kosten berekend voor de upgrade.

Vanaf 6 januari 2016 werkt 28 % van de gebruikers in Nederland met Windows 10, de ervaring met Windows 10 bevalt de meeste erg positief wegens het traditionele uiterlijk met het start menu.

Upgraden naar Windows 10

U kunt via ons stappenplan de Windows 10 upgrade starten en uitvoeren ( start de upgrade ). Als u gaat upgraden naar Windows 10 is heel belangrijk dat u een back-up maakt van al uw gegevens. Zorg ervoor dat uw systeem is voorzien van de nieuwste Windows updates en controleer of al uw software Windows 10 ready is.

Handige tip: Windows 10 is geheel voorbereid op de cloud met OneDrive, OneDrive is een online back-up systeem net zoals Dropbox, Google Drive en iCloud. Als u gaat overstappen bekijk dan ook een de mogelijkheden van OneDrive ( meer over OneDrive )

Upgraden naar Windows 10 zonder gedoe, gelijk beginnen

Om het u nog makkelijker te maken kunt u systeem door ons laten upgraden naar Windows 10. Wij maken indien nodig een back-up van uw gegevens of zetten al uw data over naar OneDrive. Tegelijkertijd lopen we uw systeem door ter controle of alle programma’s Windows 10 ready zijn. Wij helpen u met uw upgrade naar Windows 10 vanaf € 75,- (excl. back-up). Zo kunt u eenvoudig aan de slag met Windows 10.

Als u een afspraak met ons wilt maken, kunt u ons bereiken via T. 072-7433676

close
Abonneer op onze nieuwsbrief.

carlo konijn

Extra hulp nodig?

Hebt je een vraag naar aanleiding van dit artikel ? Laat hieronder een reactie achter of stuur een e-mail.

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Fill out this field
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.
29 + 1 = ?
Enter the equation result to proceed

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Menu